札幌学院大学 英語英米文学科

• 札幌学院大学
  • 札幌学院大学受験生特設

教員プロフィール

Koch Junior, Joao Carlos Koch Junior, Joao Carlos

Koch Junior, Joao Carlos

専門分野

At SGU I teach oral communication classes, and I also have a writing class and an applied English class. In addition, I teach two seminar classes: a Business English class, a TOEIC exam preparation class. I also help with the English Lounge once a week :)

学生へのメッセージ

I am from Brazil. My great-great-grandparents were German, and most people in my family can speak German. Brazil's official language is Portuguese, but many people in my hometown also speak German. I was more interested in English since I was a kid, so English became my second language.
When I was 22 years old I moved to New Zealand because I wanted to experience living in a new place. I love nature, and New Zealand is perfect for sightseeing and being outdoors!

履歴・研究テーマ・業績

MA in TESOL - Teaching English for Students of Other Languages
Licentiate Diploma in TESOL
Certificate in information and communication technologies for education